Whatsapp Karanlik Mod Ne Zaman Gelecek

Akıllı telefon kullanıcılar için yavaş yavaş tüm uygulamalarda karanlık mod hayatımıza girmeye başladı ios 13 ile beraber hayatımıza giren karanlık mod instagram gibi popüler uygulamaları karanlık bir hale sokmuştu android telefonlarda da android 10 güncellemelerine doğru süre azalırken karanlık mod ile. Yanında birde mesaj silme zamanı seçme ve fotoğraf araması gelecek yenilikler arasında bulunuyor.

Pin On Wallpaper Idea Download

Whatsapp uygulamasında karanlık mod özelliği 2020 de gelecek.

Whatsapp karanlik mod ne zaman gelecek. Whatsapp a da gelecek karanlık mod aynı şekilde yazı fotoğraf ve emoji dışında kalan arka planın kararması anlamına geliyor. Whatsapp karanlik mod gece modu ne zaman çikacak. Karanlik mod ne zaman gelecek.

Whatsapp en çok kullanılan uygulama diyebiliriz. Uzun zamandır merak edilen whatsapp karanlık mod ne zaman gelecek sorusu kısmen de olsa yanıtını buldu. Genellikle whatsapp apk dosyalarını inceleyerek önümüzdeki dönemde gelecek özellikleri.

Android kullanıcılar için yayınlanan beta sürüm ile beraber dileyen kullanıcılar erkenden whatsapp karanlık modu kullanabilecek. Whatsapp uzun zamandır beklenen karanlık mod özelliğini getiriyor. Whatsapp karanlık mod gece özelliği ne zaman gelecek.

Telefonlar için whatsapp karanlık mod ne zaman gelecek. 20 11 2019 13 28 en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından olan whatsapp gece modu veya karanlık mod özelliğini kullanıcılarının hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Whatsapp Karanlik Mod Gece Ozelligi Ne Zaman Gelecek

Whatsapp Karanlik Mod Gece Ozelligi Ne Zaman Gelecek

Steam Profil Resmi Degistirme Resim

Whatsapp Karanlik Mod Ne Zaman Gelecek

Steam Logo Blue Neon By Sir Lavah 2017 Adver Aff Aff Sir Lavah Steam Logo Blue Neon In 2020 Neon Neon Signs Creative Art

Download Whatsapp For Pc Terbaru 2020 Free Download Whatsapp A Karanlik Mod Ozelligi Geliyor Iste Whatsapp In Yeni Android De Google Chrome Karanlik Mod Nas Di 2020

Whatsapp Karanlik Mod Dahil Surprizler Ile Gelecek 2020 Tech Teknoloji Gelecek